Izpis arhiva za leto:

Kopalni dan in predavanje o zdravem prehranjevanju

ILCO društvo Nova Gorica in ILCO društvo Gorenjska sta organizirala v soboto 26. maja 2018 kopalni dan z družabnim srečanjem. Kopanje se je izvajalo v termah Bernardin, ki je največji bazenski kompleks z ogrevano morsko vodo na slovenski obali in je namenjen tistim, ki si želijo oddiha v miru, del pa zabavnim aktivnostim na vodi. ... Preberite več

Kopalni dan v Cerknem in ogled bolnice Franja

Kopalni dan v Cerknem in ogled bolnice Franja ... Preberite več

Delavnica za veliko noč in ogled Šmartnega v Brdih

Dne 23.03.2018 je ILCO društvo Nova Gorica organiziralo pred veliko nočjo delavnico, v kateri spretne roke ustvarjajo različne izdelke iz testa. Ročnim delom naše članice in člani posvetijo večino prostega časa. Pravijo, da izdelava zahteva veliko truda, ročne spretnosti in ljubezni do ustvarjanja. »Če delaš z ljubeznijo,« pravijo, »se to vidi v samem izdelku … kot da je napolnjen z neko posebno energijo.« Postopek izdelave: oblikovane ... Preberite več

Praznovanje 8. marca

Dan žena je mednarodni praznik žensk, ki ga praznujemo vsako leto 8. marca. Je dan praznovanja ekonomske, politične in socialne enakopravnosti in dosežkov žensk. ... Preberite več

Slovensko-dalmatinski večer

Dne 27. 1. 2018 smo se udeležili slovensko-dalmatinskega večera v kulturnem domu Nova Gorica, ki je bil odlično sprejet, vsi ki smo se ga udeležili pa pravimo, da je to dogodek z odlično izbrano glasbo, ki se dotakne duše, razveseljuje srce in je lepo darilo ali presenečenje za drage osebe. ... Preberite več