Izpis arhiva za leto:

Delavnica za veliko noč in ogled Šmartnega v Brdih

Dne 23.03.2018 je ILCO društvo Nova Gorica organiziralo pred veliko nočjo delavnico, v kateri spretne roke ustvarjajo različne izdelke iz testa. Ročnim delom naše članice in člani posvetijo večino prostega časa. Pravijo, da izdelava zahteva veliko truda, ročne spretnosti in ljubezni do ustvarjanja. »Če delaš z ljubeznijo,« pravijo, »se to vidi v samem izdelku … kot da je napolnjen z neko posebno energijo.« Postopek izdelave: oblikovane ... Preberite več

Praznovanje 8. marca

Dan žena je mednarodni praznik žensk, ki ga praznujemo vsako leto 8. marca. Je dan praznovanja ekonomske, politične in socialne enakopravnosti in dosežkov žensk. ... Preberite več

Slovensko-dalmatinski večer

Dne 27. 1. 2018 smo se udeležili slovensko-dalmatinskega večera v kulturnem domu Nova Gorica, ki je bil odlično sprejet, vsi ki smo se ga udeležili pa pravimo, da je to dogodek z odlično izbrano glasbo, ki se dotakne duše, razveseljuje srce in je lepo darilo ali presenečenje za drage osebe. ... Preberite več