Oddih na morju 2018 - Zorna, Poreč

dodano 02.07.2018

Sedemdnevni oddih na morju v hotelu Zorna Poreč

Nastopil je petek 22. junija 2018 in skupina petih parov invalidov ILCO Nova Gorica se je odpravila na letovanje za en teden v hotel Zorna Poreč Zelena laguna. Med potjo je bil krajši postanek na hrvaški stani za kavico in opravek v toaleti. Sprejem v hotelu Zorna je bil tako kot vsako leto zelo prijazen. Po namestitvi po sobah, katere smo že poznali in prekrasni hrani zajtrk, kosilo večerja, da o pijači ne govorimo, smo imeli za izbirati, kar smo hoteli. Kopali smo se vsai dan in uživali v čisti morski vodi, poležavali na plaži, masirali, občudovali rože in okolico. Nekateri so pridno vsako jutro in popoldne hodili na daljše sprehode in uživali na svežem zraku, tako da je vsak našel kaj zase. Pa še to moram napisati, da so nas vsako jutro v različnih oblačilih  razvajala Albin in Danica Macarol z kavo in čaji, zvečer pa so po vratih praskale miške.Ogledali smo si glasbeno skupino Queen in ognjemet. Vodstvo hotela Zorna nam je  na njihove stroške omogočilo ogled Brionskega otočja z ladjo z izjemnimi naravnimi lepotami. To je prepoznal tudi jugoslovanski predsednik Tito, ki je v svoji rezidenci na Velikem Brionu gostil številne tuje državnike in znane osebe, ki so mu podarili različne eksotične živali, ki se še danes sprehajajo po parku. Osebje hotela Zorna nam je pripravilo tudi  galo večerjo. Zahvaljujem se vsem, ki smo letovali, da smo se imeli res zelo lepo in voznikoma Mivax, ki so nas varno odpeljali in pripeljali nazaj domov.