Predavanje - ortopedski pripomočki

dodano 13.05.2022

Preden nam je Klavdija predstavila nove ortopedske pripomočke nas je vse lepo pozdravil predsednik ILCO društva in povedal, da je mesec Maj  za mnoge najlepši mesec v letu, ki nam je prinesel toplejše vreme po dveh letih koronavirusa in druženja. Končno smo spet zadihali in čeprav je virus še vedno z nami, začutili pravo majsko vzdušje in se prepustili tistemu prijetnemu občutku ob prehodu v toplejši del leta, ki prinaša več sproščenosti, gibanja v naravi, ko se po mrzlih in kratkih dneh svet zdi lepši. Po letošnji zimi in vsem, kar se dogaja okrog nas, zagotovo rabimo več svobode, sonca in topline, tudi v srcih. Mogoče nam več vitamina D v telesu prinese tudi več optimizma, strpnosti, empatije, prijaznosti in vsega podobnega, kar smo nekje in kdove kdaj in zakaj izgubili.  Naj vam tako srečanje kot imamo danes prinese še več dobrega.

PREDSTAVITEV NOVIH PRIPOMOČKOV ZA OSEBE S STOMO

Dne 13. 05. 2022 nam je Klavdija Ronchi predstavila nove ortopedske pripomočke za debelo, tanko in uro stomo od firme Welland Medical, ki so specializirani za projektiranje, razvoj in izdelavo vrečk in dodatkov za nego stom. S pomočjo distributerjev medicinskih pripomočkov po vsem svetu želijo izboljšati življenje oseb s stomo. Po uspehu ene od ključnih novosti so se v podjetju Welland odločili, da manukinega medu dodajo še vrečkam, obročkom in podaljškom za kožno podlogo. Pokazala je novo ponudbo vrečk za stomo v peščeni in črni barvi. Kožna podlaga je v novi obliki za zmanjšanje možnosti nastanka kanalov za iztekanje in koži prijazna kožna podloga z visoko absorpcijo in s koži prijaznim manukinim medom. Izdelki so najvišje kakovosti, tako da osebe s stomo lahko vodijo v polno in aktivno življenje, pri čemer ostanejo prepričani, da bo njihova vrečka zagotovila udobje in varnost, ki jo potrebujejo.