AKTIVNO V LETU 2023 - SREČNO IN ZDRAVO LETO 2024

dodano 20.12.2023

Koledarsko leto se izteka, tudi Društvo ILCO Nova Gorica zaključuje svoje društvene dejavnosti, ki so bile v celoti izvedene, kot je bilo zastavljeno v programu društva za leto 2023. Program je bil bogat, raznolik; vsakdo, ki je imel voljo in mu je zdravje služilo, je našel zanimivosti zase. Zadnja druženja so bila še posebno zanimiva. November in december sta meseca, ki sta za marsikoga depresivna, siva in pusta, a vodstvo društva je poskrbelo, da sta bila zanimiva, ustvarjalna in zabavna.

V novembru smo se družili na kulturni prireditvi na Turistični kmetiji Rjavčevih v Šempasu pri Novi Gorici. Poslušali smo STAND-UP komedijo in se zavrteli v ritmih valčka in polke glasbenika  in pevca Bajuka.

Decembra smo se zbrali v Desklah. Najprej smo bili ustvarjalni v delavnicah; vsakdo si je lahko izdelal svoj praznični venček kot spomin na zadnjo ustvarjalno delavnico v letu 2023.

Po končani delavnici smo poslušali predavanje z naslovom Stres v sodobnem času. Predavateljica Vlasta Likar je bila zanimiva in aktualna. Zbrano smo jo poslušali,  analizirali » svoje  strese »  in razmišljali » o delu na sebi«, ki mu pravimo osebna rast.

Po končanem uradnem delu smo se zahvalili vodstvu za dobro delo in organizacijo v letu 2023. Vemo, da dobro vodenje društva zahteva veliko organizacijskih sposobnosti, veliko časa, dobro voljo in veliko srčnosti.

Svojim sočlanom društva želimo, da ostanejo še naprej tako pozitivno razpoloženi, vedri, dobre volje, pripravljeni na druženje in sprejemanje novih vedenj, predvsem pa želimo zdravo leto 2024.

Antonija Zorjan